Hjälp solbrännan på traven med puder och ögonskugga

När det var så fint väder, i början av juni, så lyckades jag få lite fräsch färg i ansiktet. Jag pressar aldrig i solen numera (det är ju faktiskt inte speciellt bra för varken hyn eller hälsan) men lite diskret solbränna är ju aldrig fel. När den väl har infunnit sig så brukar jag hjälpa naturen på traven med puder eller dylikt – denna gång just puder och ögonskugga från Maria Åkerberg.

Pudret heter just ”Sun Kissed”. På mig fungerar det alldeles utmärkt. Jag applicerar huvudsakligen på kindben, lite på näsryggen och i pannan, och får riktigt fin färg i ansiktet utan att det ser sminkat ut. Pudret dammar inte och sitter väldigt bra på huden. Efter gympasset får jag fylla på, men det håller en dag på kontoret.

Ögonskuggan har en varmt guldig, aningen glittrig nyans som verkligen passar mig. Jag kommer att använda mig av den året om. Men den förstärker även pudrets solkyssta effekt och ger en värme till ansiktet som jag verkligen gillar. Lätt att applicera, dammar inte och sitter bra hela dagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *